Czirják Eszter: A Játékmester

"Czirják Eszter mesterien érti, érzi az emberi lélek rezdüléseit és olykor humoros, olykor szomorú, de mindig színes és magával ragadó történeteiben megmutatja hogyan is működünk mi emberek."

~ D.H.N.

Czirják Eszter: A Játémester

Mit tehet az ember, amikor a két legfontosabb dolgot elveszíti az életében? Mit tehet, amikor két furcsa bőröndöt talál az ajtaja előtt, amiktől akárhogy is próbál, nem tud megszabadulni? 

Hogyan lehet újrakezdeni az életet bénító veszteségekkel a hátunk mögött és mi a titok, ami a Játékboltot varázslatosan gyógyító hellyé teszi?

Remélem, a könyv segítségével mindenki megtalálja a saját válaszait!

Kellemes olvasást kívánok!

FRISSÍTÉS: A könyveket mostantól az Eszkuláp Állatvédő Egyesülettől lehet megrendelni min. 3000 Ft adomány fejében, amelyből a teljes befolyó összeg az egyesület munkáját támogatja.

BELEOLVASOK A KÖNYVBE

MEGRENDELEM AZ ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETTŐL

Interjút készített velem a mindennapkonyv.hu, beszélgettünk pszichológiáról, romantikáról, az írást és a kreativitást gátoló tényezőkről a Budapesti Fókusz Könyváruház galériáján.

 

Trend FM rádió interjú

 

Ezúttal első regényemről, A Játékmesterről volt szó a Könyvben utazom című műsorban, a Trend Fm-en!

Andreával beszélgettünk veszteségről, újrakezdésről, szerelemről, gyógyulásról és arról, hogy miért is lett két bőrönd a főhős útitársa a regényemben. 

Aki szeretne többet megtudni a könyv szereplőiről és arról, hogy milyen élmények ihlették a történetet, hallgassa meg az interjút: interjúhoz katt ide

 

Manna FM rádió interjú

 

Nagy megtiszteltetés, hogy Fehér Mariann meghívott Például című portréműsorába, a Manna Fm-en, amelyben érdekes emberekkel szokott beszélgetni minden hétköznap 20:00-tól! Az együtt töltött óra hihetetlenül gyorsan elrepült. Nagyon pozítiv élmény volt egy olyan értelmes, érzékeny és sok élettapasztalattal rendelkező emberrel beszélgetni az élet dolgairól, mint amilyen Mariann. 

Aki lemaradt az adásról, erre a linkre kattintva meghallgathatja!

 

Olvasói vélemények

 

Kedves Eszter! Elolvastam a könyvedet. CSODÁLATOS!!! :))))) A Játékmester az a könyv, amit minden felnőttnek a kezébe adnék egyszer a mai világban...ha épp elakadt az élete, akkor meg pláne. Az a könyv, ami biztosan évek múlva is a polcomon lesz, mert még sokszor újra olvasom majd. Rég találkoztam olyan könyvvel, amit nem tudtam letenni. Nagyon jó stílusban írsz és amit külön meg kell dicsérjek művészettel foglalkozó szakemberként, hogy imádom, amikor valaki képes vizuálisan fogalmazni. Úgy írsz, hogy közben azonnal megjelenik a szemem előtt egészen pontosan az adott jelenet minden részlete. Erre kevesen képesek! :) Szóval őszintén, szívből gratulálok! Kérlek írj még sok könyvet, mert nagy értéket adsz a kezünkbe általuk. :) Én alig várom a következő kiadását...:)

SZ.SZ.

Magával ragadó történet, fantasztikus tájleírás! Teljes képzeletemmel ott voltam a szereplőkkel. Velük együtt izgultam, sírtam és fellélegeztem az oldódásokban. Hálásan köszönöm!

K.SZ.V.

Elolvastam a könyvet, még vasárnap este végeztem vele, nagyon tetszett. Nekem olyan eredeti és zseniális, mint annak idején a Harry Potter volt. Le kellene fordítani több nyelvre, hogy mások is olvashassák. Nagyon szépen kifejezi, milyen lehet a lelkünk és hogy hogy működik. Remélem még sok ilyen történet van a fantáziádban és le is írod őket nekünk!

K.G.

Elolvastam Eszter könyvét 3 nap alatt!!! Közben a kötelezettségeimet is elvégeztem. A könyv lerakhatatlan volt számomra. Nagyon jó stílusban, regényesen van megírva. Várom már a következőt!!! Gratulálok Eszter és köszönöm az élményt!

B.M.

Fantasztikus könyv! Olvassátok el!

B.J.

Végre egy könyv, amit lehet lapozni, nem átlátszó, vékony papírra nyomtak! Tudom mindenkinek mást kell, hogy mondjon, de mintha minden mondat rólam szólna… A vágyaimról, a múltamról, a jelenemről és talán egy boldogabb jövőmről.

SZ.E.

Kedves Eszter! Végzett, praktizáló kineziológusként is hatalmas élményt nyújtott regényed! A felimerések előre mozdították az életem, segítettek egy komoly döntés meghozatalában! A legjobbkor a legjobb sorokat olvasva, hol zokogva, hol hangosan kacagva a végére reménnyel és békével telve.... Köszönöm, hogy megírtad és izgatottan várom további regényeidet! Szakmai szemszögből is hasznos segítséget nyújt számomra!

V.B.

Kedves Eszter! Szeretném elmondani, hogy nagyon tetszenek a novellák, amik megjelennek itt a facebookon. Ezen felbátorodva megvettem A Játékmestert is. Én soha az életben nem próbáltam még ilyen lassan olvasni egy könyvet. Annyira tetszik, hogy koncentrálnom kell, hogy lassan olvassam. Általában egy nap alatt végzek egy ilyen vastagságú könyvvel, de erre vigyázok. Minden oldalt örömmel olvasok. Érzem, ahogy balzsamozza a lelkemet, és mindig mosolyogva teszem el kicsit későbbre. Csak szeretném megköszönni ezt az élményt, amit a novellákból, és ebből a könyvből kapok. Érzem, hogy nagyon jót tesz nekem. Szeretettel várom a következő könyvet. KÖSZÖNÖM! További sok sikert kívánok, és remélem még sok novellában/könyvben lelem majd örömömet.

A.É.

A Játékmester könyvkritikáját ezen a linken olvashatjátok: mindennapkonyv.hu – Játékmester kritika

Nagyon megnyugtatott a könyv. A környezet ahol játszódott, és a szereplők az élethelyzeteikkel. Nem éreztem azt a stresszt, hogy rohannom kell valamerre, hogy azonnal csinálnom kell valami hasznosat. Ellazított, kikapcsolt. Végre lehettem az, aki vagyok, miközben finoman rávezetett a bennem lévő kérdések megoldásaira. Az egyetlen rossz az volt, mikor az utolsó oldalra értem, és vége lett. Már nagyon várom a folytatást, vagy legalább egy hasonlóan jó könyvet Esztertől.

K.E.

Mestermű. Ez a könyv, a Játékmester, gyönyörűen illusztrálja a dolgok megoldásának menetét. Ön nagyon jó pszichológus. Ezzel a könyvvel ajándékba ad egy családfa állítást annak, aki olvassa. Nem tudok mást, mint megköszönni. Szeretettel!

R.G.É.

Czirják Eszter: A Játékmester

Az első regényem, a Játékmester, két éve született. Azóta több másik regény is követte, amelyeket a következő hónapokban fogunk kiadni. Már tinédzser koromban írtam novellákat, de ezeket gondosan elrejtettem a fiók legmélyére. Az élet lenyűgözően kiszámíthatatlan vargabetűi miatt ezek a novellák elvesztek, ahogy majdnem az írás is, hiszen nem foglalkoztam vele vagy két évtizedig. Ezalatt végig motoszkált bennem, hogy írni szeretnék, csak sosem volt rá elég idő, megfelelő alkalom és nem jött a jó sztori sem. Az elmúlt több, mint húsz évben nagyon sokat dolgoztam magamon, megismertem magam és ennek köszönhetően felszínre bukkantak azok a rejtett blokkok, amelyek megakadályoztak az írásban. Egyik falat bontottam le a másik után, amire végre megjelent a cím, azután a semmiből előbújt egy izgalmas történet is. Egy varázslatos játékbolt története, ahol a gyerekek játékokat, a felnőttek pedig gyógyírt találnak gyermekkori sérüléseikre. Olvassatok bele a könyvbe! Remélem, titeket is ugyanúgy “beszippant” a történet, mint engem, amikor írtam. 

Akiknek tetszettek az eddigi cikkek és novellák, nem fognak csalódni a regényeimben sem. A Játékmester, A nő, aki jobban szerette a kutyáját, mint az embereket és a nemrég megjelent A Tükörkészítő című regényem már kaphatóak a nagyobb könyvesboltokban! :)

Jó olvasást!

FRISSÍTÉS: A könyveket mostantól az Eszkuláp Állatvédő Egyesülettől lehet megrendelni min. 3000 Ft adomány fejében, amelyből a teljes befolyó összeg az egyesület munkáját támogatja.

BELEOLVASOK A KÖNYVBE

MEGRENDELEM AZ ESZKULÁP ÁLLATVÉDŐ EGYESÜLETTŐL