Sissi modellnek készül

Tizenegy éves Sissi kutyánk a minap eldöntötte, hogy modellkarrierbe kezd. Mivel jól tartja magát, ezért úgy gondolja, simán letagadhat a korából öt-hat évet, így még van esélye arra, hogy megjárja a világ leghíresebb kifutóit. A felkészülést azzal kezdte, hogy szerzett egy fotóst – ez én volnék –, akivel portfóliót csináltatott magának. Álma, hogy egy napon címlaplány legyen valamelyik neves divatmagazinnál. 

Sissinek a pózolás semmi problémát nem okoz. Imádja, ha fotózzák. Mostanra el is készült a portfólióval, amivel megcélozza a leghíresebb modellügynökségeket. A modellkedésből származó bevételeket enyhén kócos fogsorának helyrehozatalára szánja. Amíg ez meg nem történik, addig nevetős fotózásokat sajnos nem vállal. 

Ezen kívül egyetlen dolog fontos a számára, ami nem más, mint a VILÁGBÉKE!

Nézzetek meg a portfolióját!

Kép 5: Sissi, A Banda, kutyáink
Kép 6: Sissi, A Banda, kutyáink
Kép 7: Sissi, A Banda, kutyáink

U.i.: Ha valakinek van olyan ismerőse valamelyik modellügynökségnél, aki tudna segíteni Sissi karrierjének beindításában, kérjük, hogy jelentkezzen!

Frissítés: Sajnos, Sissit nem alkalmazták egyik modellügynökségnél sem, mert túlkoros és kissé túlsúlyos is. Az elutasító leveleket a mi címünkre küldték. Sissinek felolvasva őket mindent a korára fogtunk, a súlyáról nem szóltunk neki egy szót sem. Kérem, ti se tegyétek!